Šport > Nogomet
108 ogledov

Chicharito se vrača na Otok

Javier Hernández EPA Javier Hernández.
Mehiški napadalec Javier Hernández 'Chicharito' je novi član londonskega West Hama. Pogodbo je podpisal za tri leta, vredna pa je 21 milijonov dolarjev.

Devetindvajsetletni Javier Hernández se tako vrača v Premier league, kjer je igral že dve sezoni za Manchester United in v tem času dvakrat postal prvak ter skupaj zabil 59 golov.

"Zame je Premier league najboljša na svetu in ko se mi je ponudila priložnost za vrnitev, nisem dvakrat razmislil. West Ham je ekipa s tradicijo in letošnje okrepitve kažejo, da ima visoke ambicije," je dejal 'Chicharito', ki je bil v minuli sezoni član Leverkusna, pred tem pa Real Madrida.

Mehiški reprezentant je četrta odmevna okrepitev West Hama v tem poletju. Nekaj dni nazaj je klub podpisal rekordno pogodbo z avstrijskim strelcem Markom Arnautovićem, pred tem pa sta v London prišla branilec Pablo Zabaleta in angleški reprezentančni vratar Joe Hart.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.