Šport > Nogomet
19 ogledov

Cissejevo slovo od Paota: v diskoteki!

Djibril Cisse Panathinaikos diskoteka slovo Youtube
Grške klube bodo čez poletje zapustili številni dobro plačani igralci. Eden izmed takšnih je nogometaš Djibril Cisse, nekdanji napadalec Liverpoola, ki se bo po pričakovanjih preselil k rimskemu Laziu. Od navijačev se je Francoz poslovil kar v diskoteki, ob skandiranju svojega imena pa ni mogel zadržati solz.

"Rad bi se vam zahvalil za podporo ... Ena stvar je gotova v svojem srcu vas bom nosil celo življenje," je Djibril Cisse začel z nagovorom v eni izmed grških diskotek. Za zdaj ni jasno, če si je pripravil še kakšen stavek več, toda navijači Panathinaikosa so ga s skandiranjem "Ole, ole, ole, ole, Djibril Cisse" tako ganili, da iz sebe ni več spravil niti besedice in se razjokal za mešalno mizo. Če uporabimo njegov besednjak: ena stvar je gotova, pri Laziu, ki naj bi postal njegov naslednji klub, mu navijači gotovo ne bodo skandirali tako kot v Grčiji. Na severni tribuni Olimpica temnopolti nogometaši namreč niso preveč priljubljeni. Tudi v 21. stoletju ...

Ko si je malce opomogel, je Cisse začel "mešati". Ima talent za DJ-ja?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.