Šport > Nogomet
7 ogledov

City spet odprl denarnico - prihaja Fernandinho

Fernandinho Šahtar EPA
Manchester City je dobil še drugo letošnjo okrepitev. Po Jesusu Navasu je od ukrajinskega prvaka Šahtarja odkupil Brazilca Fernandinha, za nakup naj bi odštel 46 milijonov evrov.

Osemindvajsetletni zvezni igralec Fernandinho ima do zdaj pet nastopov za brazilsko izbrano vrsto.

"To je velika sprememba, velik izziv in priložnost, ki sem jo dolgo časa čakal. Igranje za Manchester City so bile moje sanje. Moji cilji so, da z novim klubom osvojim vse, kar se bo dalo. Imamo odlično ekipo in odlične navijače. Upam, da bom klubu povrnil vse, kar so zame morali plačati," je po podpisu pogodbe dejal Fernandihno, ki bo na dresu nosil številko 25.

Fernandihno je že drugi brazilski igralec, ki je letos za veliko denarja zapustil Šahtar. Pred njim je v Anži za 40 milijonov evrov odšel Willian.

Manchester City se je po več letih poslovil od trenerja Roberta Mancinija, prišlek Manuel Pellegrini pa si že sestavlja igralski mozaik po svojem okusu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.