Šport > Nogomet
63 ogledov

Član Uniteda na trening z mamo

Timothy Fosu-Mensah
1/3
The Sun
Cameron Borthwick-Jackson in Timothy Fosu-Mensah, ki sta v zadnjem času zaigrala v prvi ekipi Manchester Uniteda, na trening prihajata s pomočjo staršev.

Zaradi številnih poškodb so se reči pri Manchester Unitedu v zadnjem času hitro spremenile. Kljub znova zelo zapravljivemu Louisu Van Gaalu, ki je v poletnem prestopnem roku znova nabavil kopico igralcev, so se v prvo enajsterico prebili tudi nekateri mladeniči - Cameron Borthwick-Jackson, Marcus Rashford in Timothy Fosu-Mensah.

Ti so za novico med angleškimi mediji poskrbeli tudi s svojimi prihodi na treninge. Rashford se je z nekaj zadetki že izkazal toliko, da so zanj poskrbeli pri Chevroletu, ki je pokrovitelj rdečih vragov, Borthwick-Jackson in Fosu-Mensah pa se morata zanašati na pomoč staršev. Prvega so tako ujeli, ko ga je na trening pripeljala mama s svojim volvom, drugega pa je do trening centra pripeljal oče v toyoti.

Precej drugače na trening prihajajo ostali člani Manchester Uniteda, na primer Wayne Rooney s precej vpadljivim BMW i8. V Sloveniji je za takšnega konjička potrebno odšteti najmanj 136.800 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.