Šport
26 ogledov

V tednu jih lahko kupi 15, a se vozi z njim

Raheem Sterling Dailymail.co.uk
Zvezdnik Manchester Cityja Raheem Sterling se na treninge vozi s smartom.

Raheem Sterling je pred to sezono s prestopom iz Liverpoola k Manchester Cityju postal najdražji angleški nogometaš vseh časov, a njegov izbor vozila je presenetljivo skromen. Angleški reprezentant, ki na teden zasluži 180.000 funtov, se na trening vozi z 12 tisočakov vrednim vozilom. Ko je zapuščal Etihad Campus, so ga fotografirali v avtu Smart Fortwo Grandstyle Edition.

Ta pri najvišji hitrosti zmore manj kot 160 km/h in je zato precej neobičajen za sedanjo generacijo nogometašev. Ga je pa verjetno lažje parkirati v kopici mecedesov in range roversov, ki jih vozijo ostali zvezdniki Manchester Cityja.

Pred 49 milijonov funtov težkim prestopom v City je Sterling sicer dejal: "Ne govorim o tem, koliko avtomobilov si bom kupil, zanima me le to, da postanem čim boljši nogometaš." Igralec je med tednom praznoval svoj 21. rojstni dan, na tekmi z Borussio Monchengladbach pa si je z dvema zadetkoma čestital kar sam.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:35 10.december 2015.

    Care. On ima vrednote postavljene na pravo mesto. Človek življenja in ne človek denarja, to je tisto kar ti ne more noben vzet.