Šport > Nogomet
22 ogledov

Cook: Park igra samo zaradi denarja

park ji sung EPA
Lee Cook, nekdanji nogometaš Queens Park Rangersov, je igralce angleškega prvoligaša obtožil, da so v klubu samo zaradi denarja. Kritika se je nanašala predvsem na Parka Ji-Sunga, ki se je letos na Loftus Road preselil iz Manchester Uniteda.

Queen Park Rangers (QPR) so letošnjo sezono v angleški premier ligi začeli slabo, saj so v sedmih tekmah zbrali samo dve točki. Ekipo so sicer okrepili Park Ji-Sung, José Bosingwa in Fábio da Silva, ki pa niso izpolnili visokih pričakovnj trenerja Marka Hughesa. Zaradi katastrofalnega uvoda v sezono so se na udaru kritik znašli predvsem nogometaši, ki po mnenju Cooka nimajo pravega odnosa. ''Ko sem gledal Parka pri Unitedu, je bil kot delovni konj. Zdi se mi, da tukaj ne dela tako, kot je delal tam,'' je povedal Cook in nadaljeval: ''Mnogo ljudi meni, da so nogometaši tu samo zaradi denarja. Če je to res, bomo videli nekje na polovici sezone.''
Cook, ki je QPR zapustil v poletnem prestopnem roku in trenutno igra za Leyton Orient, je prepričan, da bo stanje na lestvici pripeljalo do rošad v strokovnem štabu. ''Mislim, da Tony Fernandes (večinski lastnik moštva, op. a.) ne bo veliko razmišljal. Dejstvo, da je Mark Hughes veliko ime, ne spremeni ničesar. Če bo naslednjih sedem tekem takšnih, kot je bilo prvih sedem, bo klub imel štiri točke in tega ne bi preživel nihče. Harry Redknapp bi bil odlična izbira. Ne vem, kako bi lahko Fernandes rekel ne, če ima na voljo takšnega trenerja,'' je zaključil Cook.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.