Šport > Nogomet
48 ogledov

Costa nad Ikerja na tekmi, Mo po njej

casillas mourinho EPA
Diego Costa je bil ob zmagi Chelseaja nad Portom znova v svojem elementu.

Diego Costa je v svoji karieri že nakajkrat razjezil igralce nasprotne ekipe, tokrat pa se je spravil nad reprezentančnega kolega Ikerja Casillasa. Tega je spotaknil na tekmi Lige prvakov, ki so jo Londončani dobili z 2:0, Porto pa bo moral svojo evropsko pot nadaljevati v Evropski ligi. Glede na sloves, ki si ga je naturalizirani Španec že prislužil, je večina mnenja, da je šlo za namerno potezo, sodnik pa je napadalcu pokazal rumeni karton.

Po tekmi pa je sol na rane svojemu nekdanjemu varovancu natrl še Jose Mourinho. Ta je v preteklosti prav čuvaja mreže obtožil, da je povzročil razkol v garderobi madridskega Reala in zalagal medije z informacijami iz slačilnice. Zaradi tega ga je Portugalec tudi posadil na klop za rezervne igralce. "Nimam težav s Casillasom. Jaz sem opravil svoje delo, on pa svojega in to zelo dobro," je po tekmi Mourinho celo pohvalil vratarja, a nato dodal: "Zdaj ima Casillas priložnost osvojiti še edino trofejo ki mu manjka - Evropsko ligo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.