Šport > Nogomet
25 ogledov

CR7: ''Sem žrtev negativne javne podobe''

cristiano ronaldo EPA
Nogometaš madridskega Reala Cristiano Ronaldo je v intervjuju za televizijsko hišo CNN potožil, da ga ljudje ne cenijo dovolj zaradi negativne javne podobe. Portugalec je prepričan, da ga je napačna medijska predstava stala številnih nagrad, vključno z zlato žogo.

Cristiano Ronaldo meni, da ga ljudje ne cenijo tako kot Lionela Messija zaradi njegove negativne javne podobe. Argentinec je zlato žogo dobil že trikrat zapored, poleg Ronalda pa bo tudi letos eden izmed glavnih favoritov za zmago, čeprav so v igri še takšni velemojstri, kot so Andrés Iniesta, Xavi Hernández in Radamel Falcao.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Zvezdnik madridskega Reala verjame, da ga je napačna medijska predstava stala številnih nagrad. ''Ne želim se pritoževati, a včasih se mi zdi, da je tako. To je vprašanje, na katerega nikoli ne odgovorim povsem pravilno, ker ne vem. Včasih se strinjam, da imam negativen imidž na zelenici, ker sem preveč resen,'' je povedal Ronaldo in dodal, da je podoba, ki so mu jo nadeli mediji, daleč od resnične. ''Učim se iz napak in takšno je življenje. Včasih sem žrtev, saj ne vedo, kakšen je pravi Cristiano. Če me resnično poznaš, si moj prijatelj in te sprejmem v svoj dom, hitro ugotoviš, da sovražim izgubljati. Ampak to je del življenja. To sem jaz,'' je dodal 27-letnik.

Med intervjujem je nasprotoval vsem, ki menijo, da je aroganten. ''Tekmovalen sem in včasih si ljudje to interpretirajo na različne načine, kar mi ni všeč, vendar moram živeti s tem. Radi bi se usedel z ljudmi, ki pravijo, da sem aroganten, in jih vprašal, zakaj tako menijo. Rad bi se pogovoril v prijetnem okolju, da bi me lahko spoznali. Menim, da bi morali preživeti čas z mano, da bi videli, kdo je pravi Cristiano,'' je zaključil Ronaldo.

Real en mesec brez Higuaína

Gonzalo Higuaín, napadalec španskega nogometnega prvoligaša Reala Madrida, bo moral prisilno počivati en mesec, so danes sporočili iz vodstva španskega prvaka. Razlog je poškodba desne noge, ki jo je 24-letnik utrpel na torkovi tekmi Lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda (2:2)

argentina higuain | Avtor: EPA EPA
Argentinec bo tako izpustil tekme španskega prvenstva Primere división proti Levanteju, Athleticu Bilbau, Betisu in Atléticu Madridu, prav tako pa tekmi Lige prvakov proti Manchestru Cityju in Ajaxu. Higuaín prav tako ne bo zaigral za izbrano vrsto na sredini prijateljski tekmi proti Savdski Arabiji. Real je trenutno na tretjem mestu španskega prvenstva, za vodilno Barcelono zaostaja za osem točk.

Komentarjev 1