Šport > Nogomet
119 ogledov

CR7 spoznal gospo Messi, Neymarju ni bilo všeč

ronaldo messi neymar Reševalni pas/Twitter
Neymar je zaslužen za ikonično fotografijo večera, saj je s predirljivim pogledom spremljal rokovanje Cristiana Ronalda in Antonelle Roccuzzo, soproge Lionela Messija.

Brazilski napadalec, ki je v glasovanju za zlato žogo moral priznati premoč obema konkurentoma, je z budnim očesom pazil na Cristiana Ronalda, da se ne bi ta preveč dobrikal boljši polovici njegovega dobrega prijatelja Lionela Messija.

Brazilec je nemudoma postal priljubljena tarča na družabnih omrežjih. 

Messi je na letošnjem glasovanju prejel 41,33 odstotka glasov, Ronaldo, ki je po dveh zaporednih zlatih žogah v letih 2013 in 2014 tokrat ostal praznih rok, jih je dobil 27,76, tretji je bil Neymar s 7,86 odstotka glasov.

Razglasitev zmagovalca in govor:

Ibrahimović zbodel Ronalda

Zlatan Ibrahimović je v svojem prepoznavnem slogu izkoristil priložnost za šalo na račun napadalca Real Madrida. ''Ronaldo pa ima srečo. Vedno spremlja iz prve vrste, ko Messi osvoji nagrado,'' je zapisal hudomušni Šved.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.