Šport > Nogomet
679 ogledov

Cristiano Ronaldo ostaja v Madridu

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo.
Portugalski zvezdnik je v ekskluzivnem pogovoru za španski časopis Marca potrdil, da bo svojo kariero nadaljeval v madridskem Realu, klubu, v katerem je v zadnjih osmih letih osvojil vse, kar se osvojiti da.

"Osvajanje pomembnih naslovov v prejšnji sezoni tako z mojim trenutnim klubom kot z reprezentanco je bilo čudovito, rade volje bi vse to ponovil tudi v prihodnosti," je Cristiano Ronaldo povedal za Marco, ki piše, da je njegova izjava definitivno potrditev, da zvezdnik še nekaj časa ne namerava zapustiti Iberskega polotoka.

ronaldo neymar Prestopna saga Šport Ronaldo poslal sporočilo velikemu rivalu

Pri vsem tem Ronaldo dodaja, da se mora za želen uspeh truditi maksimalno in je ne malokrat zadnji, ki zapusti Realove treninge v Valdebebasu.

"Ves čas moraš biti v najboljši pripravljenosti, trenirati brez premora. Tako bom nadaljeval tudi v nadaljnji prihodnosti, saj je nogomet moje življenje, moja strast," je še dodal lanski dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša sezone.

Spanec mu krati davkarija

Dvaintridesetletnik, ki se z belim baletom trenutno nahaja na pripravah v Šanghaju, bo tako očitno ostal v španski prestolnici, potem ko je pred časom zaradi obtožbe o utaji davkov želel sleči Realov dres. 

Vse od razkritja afere, ki je Portugalca postavila ob bok nogometašev, kot je njegov rival Lionel Messi, ki so skušali ogoljufati državno blagajno, je zvezdnik odločno trdil, da je nedolžen in privržence kraljevega kluba prestrašil z željo po odhodu iz Španije.

Pristojno sodišče v Madridu je namreč v začetku junija podalo prijavo zoper Ronalda, saj naj bi ta utajil davke v višini 15 milijonov evrov, za kar mu grozi sedemletna zaporna kazen in denarna kazen v višini 28 milijona evrov.

Javier Hernández Tržnica Šport Chicharito se vrača na Otok
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.