Šport > Nogomet
30 ogledov

Damjan Murko vrnil udarec Koprčanom!

damjan murko Bojan Mihalič
"Štajerski slavček" se je odzval na izjavo za javnost, ki jo je podal FC Luka Koper.

Vodstvo FC Luka Koper se je v petek ostro odzvalo na poročanje RTV SLO, po katerem naj bi Milan Mandarić do epiloga pravnega spora s koprskim prvoligašem prišel z rubežem. Na Obali so tovrstne novice zavrnili in v smeri Mandarića ustrelili nekaj puščic.

Med drugim so pisali o "posameznikih, ki bi za denar prodali svojo lastno mater", govora pa je bilo tudi o tem, kdo je "Damjan Murko med slovenskimi odvetniki in predsedniki nogometnih klubov".

Na odziv Murka ni bilo treba čakati dolgo. Štajerski estradnik je Koprčanom sporočil: "Verjamem, da sem zanimiv tudi za brihtne bučke, kot bi nekatere lahko poimenovali, vendar se mi zdi, da si drugim res ni treba delati reklame z mojim imenom. No, ali pač, očitno nekateri to še zelo močno potrebujejo. Saj ne, da bi imel proti, ampak lahko me naslednjič vsaj vprašajo, ali se strinjam, da brez osnove opletajo z mojo blagovno znamko Damjan Murko. Me pa veseli, da poskušajo dvignit nivo slovenskega nogometa preko komedijantov za razliko od tujine, kjer se to počne s trdim delom in napornimi treningi," je Murkove besede prenesla EkipaSN.

Ni kaj, Murko zna za lastno promocijo še kako dobro poskrbeti, ne uide mu ne nobena priložnost ...

 
Komentarjev 2
  • Bethesda 20:36 17.september 2016.

    Damjan Murko? Kdo je to?

  • mph 09:04 17.september 2016.

    Bizgec nepomembni, iz nič je pa le s pomočjo lastnostni slovenskega naroda postal nekdo.