Šport > Nogomet
24 ogledov

De Gei 17 milijonov, če "oddela" sezono

De Gea Manchester United Bayern Liga prvakov Reuters
Pri Daily Mirrorju so zapisali, da je Real Madrid pripravljen Davidu de Gei plačati visoko vsoto, če do konca sezone ostane pri Manchester Unitedu.

Davidu de Gei bo ob koncu sezone potekla pogodba z Manchester Unitedom, v primeru, da ne bo sklenil novega dogovora z rdečimi vragi, kar je zelo verjetno, pa bo lahko angleški klub zapustil brez odškodnine. Ta je trenutno še vedno zelo visoka. Real je ponudil okoli 35 milijonov evrov, United pa zahteva še 15 milijonov več.

Pri Daily Mirrorju so zapisali, da se Real na vse načine želi pripeljati nekdanjega člana Atletca, a bi mu ustrezalo tudi, če bi se to zgodilo šele pred naslednjo sezono. Španskemu reprezentantu naj bi v ta namen tako že ponudili 17 milijonov evrov, ki bi jih dobil ob samem podpisu sodelovanja (tako imenovani signing fee). Edini pogoj je, da de Gea "oddela" preostali del pogodbe z premierligašem. Vprašanje odhoda naj bi bilo le še vprašanje časa, pri Realu pa so raje pripravljeni potrpeti še eno sezono, kot pa pristati na pogoje Angležev.

Trener Louis van Gaal na zadnjih tekmah sicer Špancu ni ponudil priložnosti za igro, saj naj bi bil zaradi prestopne sage nepripravljen na igranje tekem, odlično pa ga je zamenjal Argentinec Sergio Romero. De Gea trdi, da je nared za igro, vsa reč pa škoduje tudi njegovemu odnosu z Unitedovi navijači, ki jih je navduševal v zadnjih dveh sezonah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.