Šport > Nogomet
1908 ogledov

Dedek stavil na vnuka, zdaj blizu lepe vsote denarja

Lewis Cook
Dedek angleškega nogometaša je tik pred osvojitvijo čednega kupčka denarja.

Trevor Cook je pred tremi leti vstopil v stavnico in vplačal 500 funtov, da bo njegov vnuk, ki je takrat kot osemnajstletnik igral še za rezervno ekipo Leedsa, postal angleški reprezentant pred 26. rojstnim dnevom. Zdaj se mu obeta izplačilo 17.000 funtov, član Bournemoutha Lewis Cook je bil vpoklican za prijateljski tekmi z Italijo in Nizozemsko.

V kadru je bil sicer že tudi v novembru, a takrat ni stopil na zelenico. "Lewis je bil že vpoklican, vendar ni zaigral, zdaj pa izgleda, da je le vprašanje kdaj bo njegov dedek nagrajen za zaupanje v njegove sposobnosti. V tej sezoni je igral izjemno ter si povsem zasluženo priigral mesto v angleški izbrani vrsti. Upamo, da bo v naslednjih nekaj dneh prišel do prvega nastopa," je dejal Joe Crilly, predstavnik stavnice William Hill.

Zdaj 21-letni Cook je bil sicer v preteklosti tudi član angleških mlajših selekcij, v preteklem letu pa je bil kapetan Anglije, ki je osvojila naslov svetovnih prvakov na SP do 20 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice