Šport > Nogomet
11 ogledov

Deschamps: "Lloris ni dobro sprejel izjave Villasa-Boasa"

Didier Deschamps Žurnal24 main
Selektor francoske reprezentance, Didier Deschamps, ni želel preveč obširno komentirati izjav trenerja Tottenhama, Andreja Villasa-Boasa, ki je dejal, da Huga Llorisa pred uvrstitvijo v začetno enajsterico čaka še veliko dela.

"Mene je ta izjava presenetila. Nočem preveč komentirati, saj bi moje besede odmevale v Angliji. A lahko povem, da Hugo ni dobro sprejel izjave svojega trenerja. Nočem se vtikati v problem, ki se me ne tiče, a če ga res doleti sedenje na klopi, potem se bo o tem treba pogovoriti," je na druženju z novinarji povedal francoski selektor Didier Deschamps.

A ta problem bi se lahko dotaknil tudi njegove reprezentance, saj v Franciji velja nepisano pravilo, da v reprezentanci ne začenjajo igralci, ki niso v prvem planu v svojih klubih.

Andre Villas-Boas je namreč izjavil, da Huga Llorisa čaka še veliko dela, če želi zamenjati Američana Brada Friedela na mestu prvega vratarja Tottenhama. Lloris je bil prvi vratar "tricolorov" na minulem Euru 2012, ob koncu letošnjega prestopnega roka se je iz Lyona preselil na White Hart Lane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.