Šport > Nogomet
19 ogledov

Divjak Pepe brcnil kar soigralca

Pepe Arbeloa Youtube
Real Madrid je v nedeljo zvečer z remijem proti Valencii (0:0) zapravil novi dve točki prednosti pred Barcelono. Med srečanjem pa je Pepe, potem ko je po prekršku pristal na tleh, brcnil kar svojega soigralca Alvara Arbeloo. Pri dnevniku Marca so zapisali, da bi Real moral dobiti vsaj eno enajstmetrovko.

Mnenju Aitorja Karanke, pomočnika Joséja Mourinha, ki po vsakem porazu ali remiju Reala Madrida namesto Portugalca govori na novinarskih konferencah, da je bil Real na nedeljski ligaški tekmi proti Valencii oškodovan, so se pridružili tudi madridski mediji. Pri najbolj branem športnem dnevniku Marca so na svoji spletni strani že med tekmo objavili članek, v katerem avtor pod drobnogled vzame prekršek (?) nad Cristianom Ronaldom v drugem polčasu.

• Karanka ostro obtožil sodnike
• Realu na derbiju z Valencio (le) 0:0

"Tekma ni bila brez polemik, Real Madrid pa je najbolj protestiral po prekršku Víctorja Ruiza nad Cristianom Ronaldom, ko je tekel sam proti (vratarju Valencie, op. a.) Guaiti," pišejo pri Marci, kljub počasnemu posnetku, ki je jasno pokazal, da je Ronaldo padel po rahlem "božanju" branilca Valencie. "Branilec Valencie bi moral biti izključen zaradi tega, ker je pohodil Portugalca, ki je padel izven kazenskega prostora. (Sodnik, op. a.) Clos Gómez bi moral pokazati rdeči karton in dosoditi direktni prosti strel za bele."

Pri Realu kljub vsemu nimajo časa za počitek in zbiranje misli, saj jih že v sredo čaka mestni derbi z Atléticom Madridom. Rojiblancos v zadnjih sezonah (desetletjih) niso bili dorasli tekmeci svojim osovraženim sosedom, tudi letos pa bolj kot ne sopihajo v ozadju, toda zdi se, da beli baletniki na stadion Vicenteja Calderóna prihajajo v najboljšem možnem trenutku. Realov kapetan Iker Casillas je po presenetljivem remiju na Bernabéu dejal, da Real lahko izgubi prvenstvo.

El Clásico naslednjo soboto ob 20. uri

"Razlika pred Barcelono se je zmanjšala. Zdaj moramo iti naprej. Razpored je zelo natrpan. Zdaj moramo misliti na Atlético. Seveda lahko izgubimo prvenstvo, saj ga matemetično še nismo osvojili," je po tekmi proti Valencii povedal Casillas, ki se za razliko od nekaterih ni želel spuščati v sodniške polemike. "Tekma je mimo, ne želimo govoriti o polemikah. Zdaj bo derbi. To bo posebna tekma. Dolgo časa nas že niso premagali in tudi zanje bo to pomembna tekma."

Vodilni pri španski ligi BBVA so v ponedeljek sicer odločili, da bo tekma 35. kola med Barcelono in Realom Madridom na sporedu v soboto21. aprilaob 20. uri.

Dokaz Marce o prekršku nad Ronaldom:

Ronaldo Victor Ruiz Real Madrid Valencia Liga BBVA Španija prvenstvo | Avtor: Marca.com Marca.com


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.