Šport > Nogomet
315 ogledov

Do vstopnic ni več mogoče

futsal SLO-POR Saša Despot
Tekma med Slovenijo in Srbijo razprodana.

Zanimanje za otvoritveno tekmo evropskega prvenstva v futsalu je bilo veliko, organizatorji so tako sporočili, da so bile razprodane vse vstopnice za dvoboj med Slovenijo in Srbijo. Poleg omenjenih reprezentanc v skupini A nastopa še Italija.

"Danes popoldan so bile prodane še zadnje vstopnice za uvodno tekmo futsal evropskega prvenstva. Dvorana v Stožicah je uradno razprodana, vstopnic ni več na voljo. To bo tudi rekord po obiskanosti na tekmah slovenske futsal reprezentance," so sporočili z Nogometne zveze Slovenije

"Igralcem želimo pripraviti fantastično atmosfero. Zato na tem mestu pozivamo vse vas, da nam pri tem pomagate po najboljših močeh. Prinesite na tekmo slovenske zastave in ostale navijaške rekvizite. Navijajmo za našo izbrano vrsto, spoštujmo tekmeca, vse pa naj ostane v mejah športa in fair playa," so še zapisali pri NZS.

Vse tekme EP v futsalu, vključno z uvodno med Slovenijo in Srbijo, si boste lahko ogledali na programih Sport Kluba (SK).

Ob tem so navijače povabili, da si ogledajo tudi drugo tekmo slovenske izbrane vrste, ki bo na sporedu 3. februarja. "Tudi za vstopnice te tekme vlada izjemno zanimanje, zato svetujemo, da pohitite z nakupom," so sporočili organizatorji prvega članskega evropskega prvenstva pod taktirko Evropske nogometne zveze v Sloveniji.

"Pripravljeni smo dobro. Zdravi smo vsi, v ekipi je dobro vzdušje. Naš cilj je napredovati iz skupine in k temu bomo stremeli. Že na prvi tekmi si bomo skušali vsaj deloma zagotoviti napredovanje, kar je naš prvi cilj," sicer pred dvobojem s Srbijo pravi kapetan slovenske izbrane vrste Igor Osredkar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.