Šport
99 ogledov

Na domačem parketu z izjemno podporo

futsal SLO-POR Saša Despot
Do uvodne tekme evropskega prvenstva v Ljubljani med Slovenijo in Srbijo je še natanko en teden, vstopnic pa je vse manj.

Prireditelji evropskega prvenstva so sporočili, da je spodnji ring dvorane Stožice za slovensko-srbski obračun razprodan, v zgornjem ringu je prostora še za slabih 2000 navijačev.

Vse tekme EP v futsalu, v ključno z uvodno med Slovenijo in Srbijo, si boste lahko ogledali na programih SportKluba (SK).

Vstopnic za spodnji ring dvorane Stožice ni več na voljo, medtem ko je za zgornji ring možno kupiti še nekaj manj kot 2000 vstopnic od skupno 10.500, kolikor znaša kapaciteta Arene Stožice v času evropskega prvenstva v futsalu.

Na odprtju prvenstva, del katerega bo tudi nastop glasbene skupine Tosca Beat s pesmijo Lets' Get Going in nastopom Masters of Skills z 28 nastopajočimi mojstri veščin v režiji Željka Božiča, bodo najvišji predstavniki Evropske nogometne zveze na čelu s predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom. Prvo tekmo si bosta ogledala tudi Luis Figo in Dejan Stanković.

Prva tekma prvenstva je na sporedu 30. januarja ob 18. uri. Finale bo odigran 10. februarja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice