Šport > Nogomet
458 ogledov

Domžale pripeljale bivšega kapetana

Zeni Husmani Reševalni pas/Twitter
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je dobil prvo zimsko okrepitev.

V Domžale se je vrnil makedonski vezist Zeni Husmani, ki je podpisal dvoinpolletno pogodbo, so sporočili iz kluba.

Husmani je nazadnje za Domžale, za katere je zbral več kot 150 nastopov in devet golov, igral pred letom in pol, zatem pa je bil član turškega Giresunsporja in makedonske Shkendije.

Devetindvajsetletni obrambni vezist je nogometno pot začel pri Dinari iz Knina, kjer je nastopal do svojega 16. leta, nato pa je odšel v Šibenik. Leta 2012 se je prvič preselil v Domžale, v sezoni 2016/17 pa je tudi osvojil naslov pokalnega zmagovalca.

"V tem trenutku sem zelo vesel, saj sem se vrnil v klub, v katerem sem se vedno odlično počutil. Prepričan sem, da lahko znova posežemo po najvišjih mestih ter tako na domačem prizorišču kot tudi na evropski sceni pokažemo česa smo sposobni. Sedaj je prišel trenutek, ko si bom znova nadel rumeni dres. S strokovnim vodstvom smo hitro našli skupni jezik, saj vem, za kako dobro organizirano sredino gre. Tega se v Sloveniji vsi zavedamo, tako da se v zelo dobro poznano okolje, tako kar se tiče ljudi, kot tudi delovanja kluba, vračam izredno vesel," je dejal nekdanji mladi makedonski reprezentant.

Jasmin Kurtić Tržnica Šport Konkurenti hočejo Kurtića, cena zaenkrat previsoka

Športni direktor Matej Oražem je ob ponovni vrnitvi Husmanija poudaril, da je bila v prvem delu sezone obramba vse prej kot trdna. "Zato je jasno da se želimo v defenzivnem delu ekipe okrepiti. Zenija odlično poznamo, bil je že naš kapetan in po nekaj letih se vrača domov v Domžale. Čeprav sem prepričan, da se bo hitro znašel, nam bo vsem skupaj še kako prav prišlo malo daljše obdobje priprav, da v spomladanskem delu pokažemo pravi obraz, kar se od nas pričakuje, in tako ujamemo priključek do ekip v vrhu lestvice," je še povedal Oražem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice