Šport > Nogomet
3863 ogledov

Dortmundov direktor spregovoril o Hålandovi prihodnosti

haaland Epa
Za mladega Norvežana se zanima kopica velikanov.

Po besedah nekdanjega nogometaša, zdaj direktorja Borussie Dortmund, Sebastiana Kehla bo Erling Braut Håland tudi v naslednji sezoni nosil dres črno-rumenega kluba. Za dvajsetletnega norveškega napadalca se sicer resno potegujejo številni velikani evropskega nogometa.

Igralčev kontraverzni agent Mino Raiola in oče Alf-Inge Haland sta že sestankovala z nekaterimi klubi, številni mediji pa so se razpisali o 150-milijonski vsoti, ki naj bi jo ob prodaji prejela Borussia.

Erling Braut Haaland Šokirani Šport Takšne so zahteve Hålanda, pri Barçi ostali brez besed

Kehl je zdaj zatrdil, da 'vroči' Norvežan ostaja v Nemčiji: "Håland bo v naslednji sezoni igral za Borussio Dortmund. Erlins se s takšnim razpletom popolnoma strinja. Vidim ga vsak dan in lahko rečem, da je v popolnosti predan temu klubu."

Håland je v tej sezoni sicer prvi strelec lige prvakov, dosegel je 10 zadetkov, skupno pa je v vseh tekmovanjih zbral 38 nastopov in ob tem neverjetnih 37 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice