Šport > Nogomet
999 ogledov

"Dragi Ljubljančani, na potezi ste"

Milan Mandarić Profimedia
V taboru Olimpije vlada popolna mobilizacija pred naslednjo evropsko preizkušnjo.

Olimpija je odlično začela letošnje tekmovalno obdobje. V Ligi Evropa je, resda s številnimi preglavicami, izločila latvijski Rigas, na prvi tekmi proti turškemu Malatyasporju pa v gosteh iztržila obetaven remi 2:2.

Matej Jug Maribor Olimpija večni derbi Video Šport Je sodnik naredil napako in na derbiju oškodoval Olimpijo?

Tudi v domačem prvenstvu so Ljubljančani solidni, po treh kolih so na prvem mestu s sedmimi točkami, zadnjo so osvojili v nedeljo v Ljudskem vrtu, čeprav je imel Maribor od 15. minute igralca več.

V četrtek Olimpijo čaka povratno srečanje proti Turkom, "zmaji" so prepričani, da lahko napredujejo. Ob tem upajo, da bodo Stožice kljub času dopustov dobro zapolnjene.

V ta namen se je oglasil predsednik kluba Milan Mandarić v javnem pismu je pozval pristaše zeleno-belih, naj podprejo moštvo iz prestolnice.

"V klub sem prišel pred štirimi leti z željo, da skupaj naredimo nekaj dobrega za Olimpijo, za nogomet, za Ljubljano in za vse nas, ki smo ljubitelji tega športa. Veseli me, da lahko rečem, da nam je uspelo. (...) Ta štiri leta so bila polna zanimivih dogodkov, od katerih bomo v spominu najdlje hranili velike uspehe, ki so Olimpijo vrnili tja, kamor sodi, v vrh slovenskega nogometa in na evropsko nogometno prizorišče. Da bi to uresničili, je bilo potrebno opraviti veliko dela in zapraviti veliko denarja. Kot pri vsakem drugem poslu ni šlo niti brez napak in različnih pogledov, pa vendar se moramo na koncu strinjati, da je bila misija uspešna. (...) Drage Ljubljančanke, dragi Ljubljančani, sedaj se na potezi vi. Pokažite svojim fantom, ki bodo v četrtek branili barve Olimpije v Evropi, da ste z njimi, da delite njihove želje in sanje. Oni igrajo za vas, zato pridite v Stožice in jim pokažite, da vam ni vseeno. Konec koncev je Olimpija vaš klub," je med drugim zapisal Mandarić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.