Šport > Nogomet
26 ogledov

Dragons: komu boste podelili zeleno srce?

olimpija bohemians evroska liga vršič valenčič
1/5
Boštjan Tacol
Najbolj goreči navijači Olimpije Green Dragons so določili pet nominirancev za nagrado zmajevo srce. To so Boban Jović, Elvis Džafić, Dare Vršič, Sreten Sretenović in Milan Andjelković. Glasujete lahko prek spodnje povezave, obrazložitve pobudnikov pa najdete v galeriji.

Soodločate, komu bodo Green Dragons podelili nagrado zmajevo srce, lahko TUKAJ, obrazložitve pobudnikov pa najdete v galeriji. Denimo za Milana Andjelkovića, ki se je v izbor uvrstil kot "kot čistokrven žabar in pravi borec, ki z veseljem da za pivo ob stoletnici fuzbala, da ne bi kdo prišel do kakšnih čudnih idej".

Glasovanje poteka do nedelje. "Ne glasujemo, kdo je najboljši, kdo je dal največ golov," so zapisali Dragons, kot pove že ime nagrade, bodo izbrali tistega, ki se jim je najbolj prikupil z vrlinami pripadnosti, odnosa, bojevitosti ...

Mimogrede, pred kratkim je podobno nagrado, ki jo v Mariboru imenujejo vijoličasti bojevnik, o njej pa glasujejo kupci sezonskih vstopnic ter obiskovalci klubske spletne strani, dobil Marcos Tavares, njegovi predhodniki pa so bili Dejan Mezga, Elvedin Džinić in Lubomir Kubica.

Komentarjev 2
  • Gigii 10:26 29.november 2011.

    tu pa neko xrazredno glasovanje. Kao GD glasujejo? Vau celih 10 glasov bo (dvomim da kaj več ker tolko jih je na vsaki tekmi)

  • Gigii 10:25 29.november 2011.

    zdaj se vidi kakšen ljubljanski časopis ste. neprofesionalni.nevem zakaj niste že vnaprej poročali preden so mariborčani izbirali ;)