Šport > Nogomet
28 ogledov

Drogba v stiku z Milanom in Juventusom

didier drogba EPA
Nekdanji nogometaš Chelseaja Didier Drogba, ki se je po zmagi Londončanov v lanski sezoni Lige prvakov preselil k Šanghaj Shenhui, se naj bi resno zanimal za igranje v Italiji. Po besedah agenta Carlosa Arina Baja se reprezentant Slonokoščene obale zanima za Juventus in Milan.

Carlos Arino Bajo, agent Didiera Drogbaja, je v intervjuju za italijansko spletno strani Tuttomercatoweb.com razkril, da je napadalec v stiku z Milanom in Juventusom. Drogba naj bi si po šestmesečnem mandatu pri Šanghaj Shenhui želel vnirtve na evropske nogometne zelenice. ''Mislim, da je veliko možnosti, da pride v Italijo. Za prestop se zanimajo Milan in Juventus ter Drogba sam. Z obema kluboma se je že pogovarjal o pogodbi s kitajskim klubom in prihodnji teden se bomo znova sestali. Zelo rad bi igral v eni izmed najmočnejših lig na svetu, kot je na primer italijanska serie A,'' je povedal Bajo.

didier drogba | Avtor: EPA EPA
Medtem ko so pri Milanu - domnevno za nakup Drogbaja - prodali Alexandrea Pata in se dogovarjajo še za prodajo Robinha, pa v Juventusu ni vedo ničesar o morebitnem prihodu napadalca Šanghaj Shenhue. ''Neprestano prebiram o Drogbaju, vendar ne klub ne on nista izrazila zanimanja,'' je pred ligaškim obračunom s Sampdorio povedal trener stare dame Antonio Conte. ''Potrebno je upoštevati finančne prepreke. Vsak prestop mora biti premišljen in poceni'' je dodal Italijan.

Nad prihodom Drgobaja pa ni navdušen niti trener Milana Massimiliano Allegri, ki je še enkrat poudaril, da predsednik kluba Silvio Berlusconi stremi k ekipi mladih igralcev. ''Podpis z Drogbajem ni v skladu s tem, kar pravi Berlusconi,'' je povedal Allegri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.