Šport > Nogomet
569 ogledov

Dva nova vpoklica v reprezentanco

Nejc Skubic
Dve spremembi v izbrani vrsti glede na prvotni seznam.

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v ponedeljek zbrala na Brdu pri Kranju, kjer bo začela priprave na uvodni kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2020. Kot so sporočili z Nogometne zveze Slovenije, pa na zboru zaradi osebnih razlogov ne bo bočnega branilca Nejca Skubica. Selektor Matjaž Kek je namesto njega vpoklical Andraža Struno.

Ob Struni, branilcu Anorthosisa, je prišlo v izbrani vrsti še do ene spremembe. Zaradi poškodbe roke je s seznama odpadel tudi vratar Matic Kotnik, ki ga bo zamenjal čuvaj mreže Gorice Grega Sorčan.

Kek bo tako v ponedeljek za tekmi z Izraelom, ki bo v četrtek v Haifi, in Severno Makedonijo, ki bo prihodnjo nedeljo v Stožicah, računal na vratarje Jana Oblaka, Vida Belca in Sorčana, branilce Bojana Jokića, Miho Mevljo, Andraža Struno, Aljaža Struno, Petra Stojanovića, Miho Blažiča, Nemanjo Mitrovića in Jureta Balkovca, veziste Josipa Iličića, Jasmina Kurtića, Reneja Krhina, Benjamina Verbiča, Miho Zajca, Domna Črnigoja, Jako Bijola, Damjana Boharja, Adama Gnezdo Čerina in Jona Gorenc-Stankovića ter napadalce Roberta Berića, Andraža Šporarja in Luko Zahovića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.