Šport > Nogomet
23 ogledov

Eksplozija na prizorišču tekme na Mallorci

španija španska reprezentanca pique ramos casillas EPA
Dve osebi sta bili huje ranjeni, ena pa lažje ob eksploziji generatorja za elektriko pred nogometnim stadionom v Palmi de Mallorci, kjer bo španska reprezentanca jutri igrala kvalifikacijsko tekmo za SP 2014 z Belorusijo.

Kot so povedali odgovorni, je šlo za delovno nesrečo, ki se je zgodila izven športnega kompleksa oziroma na parkirišču, je pa povezana s športno prireditvijo. Delavci so namreč nameščali električni generator za potrebe televizije, ki bo prenašala tekmo.

Dva delavca, stara 31 in 27 let, sta ob eksploziji utrpela hude opekline in sta bila z letalom prepeljana v bolnišnico na celini, tretji, star 51 let, pa ima poškodovano ramo ter bobenček v ušesu.

Eksplozija je poškodovala tudi ostalo električno napeljavo na stadionu, zato odgovorni pri španski nogometni zvezi še ne vedo, ali se bo lahko tekma v petek začela ob predvideni uri (22.00).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.