Šport > Nogomet
111 ogledov

Elšnik še tri leta v Angliji

Timi Max Elšnik Profimedias
Osemnajstletni Timi Max Elšnik bo še tri leta nosil dres dvakratnih angleških prvakov.

Član slovenske reprezentance do 19 let Timi Max Elšnik bo do poletja 2019 nosil dres angleškega drugoligaša Derbyja. Mladi Slovenec, ki je trenutno član klubske ekipe do 23 let, je v minuli sezoni navdušil pri mladincih in maja prejel tudi nagrado za najboljšega klubskega igralca v mladinski kategoriji.

Elšnik si je prislužil tudi vpoklic na treninge prve ekipe, tudi pred novo sezono pa je sodeloval pri pripravah moštva, ki ga vodi Nigel Pearson. Julija je zaigral tudi na pripravljalni tekmi s slovito Benfico.
 
"Pomembno je, da še naprej razvijamo naše mlade nogometaše. Zadovoljni smo, da je Timi Max podpisal novo triletno pogodbo," je po podaljšanju sodelovanja dejal Pearson.
 
"To je bilo posebno leto zame," pa je menil Elšnik in dodal: "Vselej se je potrebno potruditi, da navdušiš nove ljudi v klubu, vrnil sem se za novo sezono in sem pripravljen na to. Nekaj časa sem preživel s prvo ekipo, zdaj pa sem srečen, da sem podpisal novo pogodbo za Derby County. Vsakič, ko sem trenila s prvim moštvom, sem se veliko naučil. To je povsem drug svet, na voljo pa imam vse reči za napredek." 
 
"Resnično se veselim igranja za ekipo do 23 let. Pred nami je veliko tekem, razburljivo bo. Vsakdo bo dobil priložnost za dokazovanje.Rad bi nadaljeval z napredkom, moj cilj pa je tudi debi v prvem moštvu," je po podpisu pogodbe še dejal Elšnik.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.