Šport > Nogomet
71 ogledov

Eva od Mourinha zahteva javno opravičilo

Eva Carneiro, zdravnica FC Chelsea Profimedias
Nekdanja zdravnica Chelseaja toži klub zaradi nepravične prekinitve delovnega razmerja, v drugem postopku pa tudi Joseja Mourinha.

Nekdanja zdravnica londonskega Chelseaja Eva Carneiro se je danes pojavila na sodišču, kjer jo je čakalo zaslišanje v zvezi z njeno tožbo proti nekdanjemu klubu. Ta naj bi jo neupravičeno odpustil.

Carneirova je londonski klub morala zapustiti po sporu s takratnim trenerjem Josejem Mourinhom. Portugalec je že na samem začetku te sezone zdravnico žalil, ko je ta s fizioterapevtom Jonom Fearnom stekla na zelenico, da bi pomagala Edenu Hazardu. Tako Fearn kot Carnierovo sta belgijskemu nogometašu, ki se je zvijal na tleh, priskočila na pomoč po pozivu sodnika Michaela Oliverja. Mourinho je pobesnel, saj je zaradi zdravniške pomoči moral Hazard po pravilih zapustiti igrišče, Chelsea pa je v zaključnih minutah dvoboja s Swanseajem že igral z igralcem manj in se obupano boril za ugoden izid.

Odvetniška ekipa 42-letne Carneirove med drugim od Joseja Mourinha, ki naj bi bil zdaj glavni kandidat za prevzem funkcije pri Manchester Unitedu, zahteva javno opravičilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.