Šport > Nogomet
28 ogledov

Falcao na poti v Chelsea

radamel falcao EPA
Bogati lastnik Chelseaja Roman Abramovič naj bi bil dokončno odločen, da že januarja v London pripelje Radamela Falcaa. Odkupna klavzula za kolumbijskega napadalca znaša 60 milijonov evrov ...

"Ne moremo preprečiti odhoda Falcaa. Če nek drug klub plača 60 milijonov evrov in Radamel sprejme ponudbo, smo povsem nemočni," je navijače "atletov" s kruto realnostjo, ki se je sami najbrž še predobro zavedajo, seznanil predsednik madridskega Atletica, Enrique Cerezo.

Radamel Falcao naj bi Romana Abramoviča dokončno prepričal v svoje kvalitete na tekmi za evropski superpokal, kjer je potopil njegov Chelsea z izjemno predstavo. Angleški mediji poročajo, da je denar za novo investicijo kluba iz Stamford Bridgea že pripravljen, angleški spletni portali in stavnice pa možnosti za prestop opisujejo kot zelo velike, na nekaterih stavnicah bi za pet vplačanih funtov na prestop Kolumbijca prejeli le osem funtov.

Nad novo potencialno okrepitvijo je seveda navdušen tudi Roberto Di Matteo, trener Chelseaja. "Falcao bi bil seveda velika in dobrodošla okrepitev za našo ekipo, a o tem je še prezgodaj govoriti, saj pogovori še trajajo," je dejal strateg italijanskega rodu.

Bi pa prihod "El Tigreja" najbrž pomenil slovo Fernanda Torresa, ki se pri "bluesih" zaenkrat ni izkazal tako kot pri Liverpoolu in še prej pri Atleticu, tako da ni izključena niti menjava obeh golgeterjev, seveda ob dodatnem doplačilu Angležev, saj je Kolumbijec trenutno vreden precej več kot Španec.

Chelsea je sicer po osmih kolih državnega prvenstva suvereno na prvem mestu in še ne pozna poraza, Atletico pa je v Primeri na drugi poziciji in ima enako število točk kot vodilna Barcelona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.