Šport > Nogomet
27 ogledov

El Tigre sledi tempu Barcelone

atletico madrid
1/4
EPA
Atlético Madrid je v osmem kolu španske nogometne lige z 1:0 premagal Real Sociedad. Junak tekme je še enkrat postal Radamel Falcao, ki je edini gol na tekmi zabil s prostega strela v 90. minuti.

Atlético Madrid ne popušča. To dokazuje tudi pogled na lestvico španske nogometne lige, kjer imajo Madridčani enako število točk kot vodilna Barcelona. Katalonci so edine točke v sezoni oddali na obračunu z Realom Madridom, Atlético pa na krilih Radamela Falcaa dokazuje, da je eden od glavnih kandidatov za osvojitev španske nogometne lige. Prav Kolumbijec je bil zaslužen za sedmo zmago v sezoni, ki se je Madridčanom na obračunu z Realom Sociedadom izmikala vse do 90. minute. Po prekršku nad Rodriguezom je Falcao zadel s prostega strela in tako Atléticu zagotovil tri nove točke v lovu za Katalonci, ki vodijo le po zaslugi razlike v golih.
Nogometaši Reala Sociedada so se dostojno upirali favorizirani ekipi Diega Simeona, saj so si uspeli priigrati nekaj priložnosti. Najlepšo je tik pred koncem zapravil Carlos Vela, mreža Thibauta Courtoisa pa je tako ostala nedotaknjena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.