Šport > Nogomet
1 ogledov

FC:08 igrajo v sedmih državah Evrope

Spletno igro Football Challenge 2008 igrajo v sedmih evropskih državah. Žurnal24 main
Spletna igra Football Challenge 2008 je bila prvič na voljo 15. aprila 2008, ko so v njej lahko sodelovali predstavniki petih evropskih držav.

Naslednica spletne igre Ski Challenge, ki je požela uspehe po vsem svetu in bila v sezoni 2008 na sporedu že četritič, igra Football Challenge 2008 je bila igralcem petih evropskih držav prvič v zgodovini na voljo 15. aprila 2008. Na virtualnih nogometnih zelenicah so se takrat lahko prvič pomerili tekmovalci Avstrije, Nemčije, Švice, Hrvaške in Slovenije.

Že 2. maja 2008 je spletna igra Football Challenge 2008 podrla vse rekorde. Tega dne je namreč število igralcev, ki se merijo na virtualnih nogometnih zelenicah, preseglo magično mejo polovice milijona. Že po dobrih dveh tednih od začetka igre je torej spletno igro FC:08 igralo več kot 500.000 tekmovalcev iz petih evropskih držav.

Seveda je tako veliko zanimanje za spletno igro navdušilo tudi tekmovalce in lastnike mednarodnih medijskih hiš iz drugih evropskih držav. Že 5. maja 2008 so se tako nogometni karavani pridružili še Madžari, ki so sotekmovalcem iz ostalih evropskih držav takoj pokazali, da z njimi ni šale. Dober teden za Madžari, natančno 13. maja 2008, pa so spletno igro FC:08 začeli igrati tudi Romuni.

Danes torej boji na virtualnih nogometnih zelenicah potekajo med tekmovalci sedmih evropskih držav, in sicer Avstrije, Nemčije, Švice, Hrvaške, Slovenije, Madžarske in Romunije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.