Šport > Nogomet
16 ogledov

Ferguson: "Božično darilo smo dobili zgodaj"

Robin van Persie Manchester United predstavitev Alex Ferguson EPA
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson je izpostavil vlogo poletne okrepitve "rdečih vragov", Robina van Persieja, ki ga vidi kot zadnji manjkajoči del sestavljanke svojega moštva.

"Mi smo svoje božično darilo letos dobili že zgodaj. To se je zgodilo, ko je na začetku sezone k nam prišel Robin van Persie. Zares smo srečni, da nam je uspelo najti zadnji manjkajoči del naše sestavljanke," je ob Božiču dejal Sir Alex Ferguson.

"Bližamo se polovici sezone in lahko rečem, da nam je Robin prinesel neko novo dimenzijo. Neverjetno hitro se je prilagodil življenju na Old Traffordu. Je sijajen igralec in odgovoren profesionalec in zelo smo srečni, da je del naše ekipe," Nizozemca kar ni mogel prehvaliti legendarni Škot.

Robin van Persie je v dresu Manchester Uniteda v letošnji sezoni Premier League na osemnajstih tekmah zabil dvanajst golov, dodal je še sedem asistenc. V Ligi prvakov je na štirih tekmah zabil tri zadetke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.