Šport > Nogomet
11 ogledov

Florentino Perez: "Marca laže, ni bilo ultimata"

jose mourinho Reuters
Po poročanju Marce naj bi kapetan in eden od namestnikov kapetana Real Madrida, Iker Casillas in Sergio Ramos, v torek na sestanku s predsednikom kluba Florentinom Perezom slednjemu prenesla ultimat igralcev, da mora Jose Mourinho po koncu sezone zapustiti Madrid, drugače se obeta pravi beg zvezdnikov iz kluba. Perez je te trditve danes že odločno zanikal.

Kapetan Iker Casillas in eden od namestnikov kapetana Sergio Ramos (ob njem to vlogo opravljata še Marcelo in Gonzalo Higuaín) naj bi na sestanku s Florentinom Perezom v torek, na katerem je bil prisoten tudi generalni direktor Real Madrida José Ángel Sánchez, predsedniku kluba prenesla ultimat igralcev, ki naj bi zahtevali, da José Mourinho po koncu sezone zapusti Santiago Bernabéu, drugače se obeta pravi eksodus igralcev iz Madrida.

Uradni namen sestanka je bil dogovor okrog premij in to naj bi bilo dogovorjeno zelo hitro. Za osvojitev Lige prvakov si bo ekipa razdelila deset milijonov evrov. Ob tem sta zagotovila, da so nogometaši enotni kot že dolgo ne in da se bodo do konca sezone borili na vsaki tekmi, kot da bi bila odločilna. A ta enotnost naj ne bi veljala tudi za trenerski štab, saj naj bi nekateri komaj čakali na Portugalčev odhod. Nato naj bi Casillas in Ramos odprla to perečo temo. Perezu naj bi celo rekla: "Predsednik, ali Mou, ali mi!"

"Ni bilo nobenega ultimata"

Perez se je že odzval na pisanje Marce in ostro zavrnil navedbe časnika. "Prekršil bom svoje pravilo, da ne govorim o vsakodnevnih dogodkih okrog moštva, saj so bile izrečene izredno resne obtožbe s strani Marce," je začel Perez.

sodnik Perez Lasa Casillas Valencia Real Madrid pokal četrtfinale Copa del Rey | Avtor: EPA EPA
"Tu nisem, da bi govoril o Ikerju, ampak samo zato, da zanikam informacije, ki so prišle na dan v četrtek zjutraj. Štirje ljudje smo se udeležili torkovega sestanka in povsem nesesnično je, da sta kapetana izrazila nezadovoljstvo s trenerjem. Nobenega ultimata s strani Casillasa in Ramosa ni bilo," je odločno zatrdil Perez.

"Informacije, ki so zaokrožile po medijih so popolnoma neresnične, gre za čisto laž in to je resen napad na klub. Imam veliko spoštovanja do medijev in vedno prisluhnem kritikam, ne glede na to, ali so poštene, ali ne. Toda obstajajo meje, ki morajo biti spoštovane. To je resna zadeva," je še dodal vidno nejevoljni gradbeni mogotec.

Real Madrid se je v sredo sicer gladko uvrstil v polfinale Cope del rey, potem ko je v gosteh remiziral z Valencio (1:1), Los Blancos so prvo tekmo dobili z 2:0. Na Mestalli se je poškodoval Iker Casillas, rdeča kartona pa sta prejela Ángel Di María in Fabio Coentrão.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.