Šport > Nogomet
15 ogledov

''Govorijo o polemikah, ki ne obstajajo''

jose mourinho Reuters
Portugalski strateg José Mourinho je v intervjuju za radijsko postajo RMC prekinil svoj medijski molk. Šef madridskega Reala je spregovoril o ciljih v letošnji sezoni in domnevnih polemikah v garderobi aktualnih španskih prvakov.

Trener Reala José Mourinho je v intervjuju za radijsko postajo RMC Sport zanikal, da je v zadnjih tednih s sestavo ekipe buril duhove v garderobi španskega prvoligaša. Portugalec se je dotaknil še ciljev v letošnji sezoni, v kateri imajo galaktiki le še oddaljene teoretične možnosti za osvojitev naslova prvaka.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
''V tem trenutku je nemogoče, da osvojimo ligo, saj je razlika ogromna. Letos je drugače, kot je bilo prejšnja leta in osredotočiti se moramo na druge cilje, kot sta španski pokal in Liga prvakov. Ne smemo dopustiti, da postanemo obsedeni, saj z obesedenostjo postanejo stvari še bolj zapletene. Ne bo lahko. Ostati moramo mirni,'' je povedal Mourinho, ki se je na tapeti znašel zaradi nekaterih kontroverznih odločitev pri sestavi ekipe.

Nazadnje naj bi se v slačilnici Reala sporekel s Cristianom Ronaldom. ''Ljudje govorijo o polemikah, ki ne obstajajo. Vsak dan ljudje trdijo, da sem storil nekaj kontroverznega, čeprav nisem storil ničesar. Jaz sem nogometni trener, opravljam svoje delo in pričakukem rezultate,'' je dodal 49-letnik. Kaj pa PSG? ''PSG ima odličnega trenerja (Carlo Ancelotti, op. a.). Mislim, da ne bom treniral Pariza. Uspešni bodo pod vodstvom Ancelottija in Leonarda (direktor PSG, op. a.), ne potrebujejo novega trenerja. Mislim, da se bo za Carla in PSG vse dobro izteklo,'' je zaključil Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.