Šport > Nogomet
27 ogledov

Mourinho ''vohunil'' na Old Traffordu

jose mourinho EPA
Kamere na premierligaškem obračunu med Manchester Unitedom in Liverpoolom, ki so ga z 2:1 dobili rdeči vragi, so v objektiv ujele zanimivega gosta. Tekmo na Old Traffordu si je ogledal José Mourinho, trener Reala, ki se bo z Unitedom pomeril v osmini finala Lige prvakov.

José Mourinho se je v nedeljo mudil na Old Traffordu, kjer si je ogledal tekmo Manchester Uniteda in Liverpoola. Portugalski strateg si je želel pobliže ogledati varovance Alexa Fergusona, s katerimi se bodo njegovi nogometaši pomerili v osmini finala Lige prvakov. Mourinho si je tekmo ogledal v spremstvu svojega sina. United bo Santiabo Bernabéu obiskal 13. februarja, povratna tekma na Otoku pa bo 5. marca.

Real tretji, Manchester prvi

jose mourinho luka modric | Avtor: EPA EPA
Real se trenutno nahaja na tretjem mestu španske nogometne lige in ima za vodilno Barcelono velikih 18 točk zaostanka. Manchester United na drugi strani pa zaseda prvo mesto v angleški ligi in ima pred najbližjim zasledovalcem sedem točk prednosti. Aktualni španski prvaki, ki so v prvi polovici letošnje sezone zbrali 37 točk, so imeli v istem obdobju lani na svojem računu 12 točk več. Lani so do polovice sezone zabili 67 golov in jih prejeli 18, letos pa so jih dosegli le 45 in prejeli 20.

Katalonci: ''Tako slabi ste, Mou''

Kalvarija madridskega Reala odmeva tudi v katalonskih medijih. Časnik Sport je v ponedeljkovi številki na naslovnici zapisal: ''Tako slabi ste, Mou.''

Številni španski mediji so se razpisali o Realovi nemoči brez prvega zvezdnika ekipe Cristiana Ronalda, katalonski Sport pa je na to temo dodal: ''Madrid preživlja težke čase in se v ligi opoteka kot povprečna ekipa. Brez Ronalda ni razlike med ekipo Joséja Mourinha in zadnjo ekipo lige. Kakšen kontrast med njimi in Barcelono, ki je po polovici sezone zabeležila rekordno število točk.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.