Šport > Nogomet
16 ogledov

Francozi kmalu o Benzemaju

karim benzema EPA
Odločitev o vrnitvi Karima Benzemaja v nogometno reprezentanco Francije bo znana do 15. aprila, je na zboru francoske reprezentance pred tekmo z Nizozemsko v Clairefontaineu povedal predsednik francoske zveze Noël Le Graët.

Selektor Didier Dechamps nogometaša madridskega Reala Karima Benzemaja za sobotno tekmo v Amsterdamu in za torkov obračun v Saint-Denisu ni uvrstil v reprezentanco. V ozadju je izsiljevalna afera v katero se je 28-letni Benzema zapletel z reprezentančnim kolegom Mathieujem Valbueno.

Benzema pa je po poročanju francoskih medijev vpleten še v drugo afero, saj je bil pred kratkim zaslišan kot priča v preiskavi proti pranju denarja. "Pogovorili se bomo z našimi pravniki in sprejeli odločitev," je dejal Noël le Graët, ki misli, da v primeru pranja denarja Benzema ne nosi nikakršne odgovornosti, oziroma, kot je dejal, upa, da je tako.

Benzema velja za enega od stebrov nogometne reprezentance Francije, ki bo junija in julija gostila evropsko prvenstvo. Napadalec je doslej na 81 tekmah dosegel 27 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.