Šport > Nogomet
15 ogledov

Gago in Canales iz Reala v Valencio

sergio canales valencia EPA
Aktualni prvak španske nogometne lige Real Madrid redči sredino igrišča. V ta namen so Valencii prodali kar dva nogometaša, in sicer sta vrste belega baleta zapustila Gago in Canales. José Mourinho naj bi s tem dogovorom v blagajno kluba prinesel več kot 10 milijonov evrov.

fernando gago | Avtor: EPA EPA
Španski nogometni prvak Real Madrid je svoja nogometaša sredine igrišča Fernanda Gaga in Sergia Canalesa poslal k tekmecu v prvi ligi španskega prvenstva, Valencii. Za zdaj podrobnosti prestopov še niso znane. Španski mediji pa poročajo, naj bi bil prestop Canalesa vreden osem milijonov, Gaga pa 3,5 milijona evrov. Kluba naj bi bila po nekaterih podatkih še vedno sredi pogajanj.

 

Enaindvajsetletni Španec Canales je kot posojeni nogometaš Reala že igral za Valencio, medtem ko je 26-letni Argentinec pred tem nosil dres italijanskega prvoligaša iz Rima. Gago se je Realu pridružil leta 2007, vendar si nikoli ni uspel zagotoviti rednega nastopanja v prvi enajsterici. Lani so ga iz Madrida posodili v Romo. Canales, ki je pet let mlajši od Gaga, pa se je kraljevemu klubu pridružil pred dvema letoma. Lani je kot posojeni igralec igral pri Valencii. Po neuradnih podatkih naj bi Gago pristal na znižanje plače, saj si je želel vrnitve v španski nogomet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.