Šport > Nogomet
19 ogledov

Gago: "Barça najboljše moštvo v zgodovini"

Gago Žurnal24 main
Nogometaš Reala iz Madrida Fernando Gago je šokiral z izjavo, po kateri je njegova prihodnost v Madridu pod velikanskim vprašajem.

"Barcelona je najboljše moštvo v zgodovini. Je visoko nad Realom, le da si navijači tega ne želijo priznati," se je glasila razvpita izjava Fernanda Gaga za argentinski ESPN. Za vezista Reala sicer obstaja precej možnosti, da bo zapustil kraljevi klub. Argentinčevo udejstvovanje so v zadnjih dveh sezonah omejevale poškodbe, ki so ga pripeljale do le obrobne vloge. V letošnji sezoni je zbral vsega sedem nastopov.

Gago je sicer dejal, da odločitve ne bo sprejel pred pogovorom s trenerjem Joséjem Mourinhem, vendar si s to in podobnimi izjavami tudi pri njem brez dvoma ne bo nabral točk. Gago je sicer v Madrid prišel leta 2007 za dobrih 20 milijonov evrov, govori pa se, da naj bi bil vnovični kandidat za njegove usluge Gagov nekdanji klub, argentinska Boca Juniors. Petindvajsetletnik ima sicer pogodbo do leta 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice