Šport > Nogomet
14 ogledov

Mou kritiziran – Altintop na bolniško

Hamit Altintop (Turčija se ni kvalificirala) EPA
Hamit Altintop, član španskega Reala in turški reprezentant, bo moral zaradi poškodbe hrbta na operacijo, čaka pa ga dolgotrajno okrevanje. Madridčani so že na udaru kritik.

Ker bo Hamit Altintop z zelenic odsoten vsaj štiri mesece, se je na vodstvo španskega velikana Real Madrida in portugalskega stratega Joseja Mourinha usul plaz kritik, češ da so v špansko prestolnico pripeljali poškodovanega igralca. Altintop se je kar nekoliko presenetljivo preselil med nogometaše Reala, po tem ko je po štirih letih zamenjal klubske barve in se iz Bayerna iz Münchna preselil v Madrid. Turški reprezentant ima v zadnjih nekaj sezonah številne težave s poškodbami, zdaj pa ga čaka še operativni poseg. Altintop bo operiran v ponedeljek v Nemčiji, na zelenice pa naj bi se vrnil oktobra.


"Klub ne bi smel podpisati s poškodovanim igralcem, tudi če je zastonj,"
je bil komentar Radia Marce. Športni časnik AS pa je močno kritiziral trenerja Joseja Mourinha, ki je na vsak način želel Turka v svojem moštvu, kljub temu da je Altintop imel v zadnji sezoni ogromno težav s poškodbami, tudi njegova forma je bila vse prej kot dobra. Altintop se je v Madrid preselil kot prosti igralec, podpisal pa je štiriletno pogodbo. Poleg Altintopa se je v Real preselil še njegov rojak Nuri Sahin iz Borrusie Dortumund in Jose Callejon iz Espanyola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.