Šport > Nogomet
9 ogledov

Handanović gre na Camp Nou!

Lazovic Handanovic Reuters
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović naj bi po poročanju italijanskega Mediaseta kmalu zaigral na barcelonskem Camp Nouu. Razlog? Udinese bo tam gostoval na prijateljski tekmi za pokal Joana Gamperja, s čimer bi se Barcelona oddolžila Videmčanom za prodajo Alexisa Sáncheza ...

V sredo naj bi pogodbo z FC Barcelono po dolgem prerekanju le podpisal Čilenec Alexis Sánchez. Soigralec vratarja slovenske nogometne reprezentance Samirja Handanovića se bo po poročanj italijanskega Mediaseta na Camp Nou preselil za ceno 27 milijonov evrov, v nasprotno smer pa se bo na letalo usedel tudi mladi produkt Barcelonine šole (z izkušnjami iz prve ekipe) Jeffren Suárez. Sáncheza z reprezentanco sicer še čaka Copa America, a mu je selektor Čila Claudio Borghi že včeraj dovolil, da odide v Barcelono in konča vse dvome o prestopu. Skupaj z raznimi klavzulami bi končna cena lahko narasla celo do 37 milijonov evrov.

Toda Sánchez bo Udinese na koncu kot kaže zapustil še z enim poslovilnim darilom. Skupaj z nepopustljivim predsednikom Giampaolom Pozzom ("Sáncheza ne damo za manj kot 50 milijonov!") sta Barço še prepričala, da bo na tradicionalnem pokalu Joana Gamperja, ki ga Katalonci pred  začetkom vsake sezone priredijo na svojem Camp Nouu, gostoval ravno klub iz Vidma. To pomeni, da bo na enem izmed "svetih golov" stal tudi slovenski reprezentant, a uradne potrditve novice še ni.

Takole je Zahovičevo Valencio leta 2001 uničil Rivaldo:

Komentarjev 1
  • Nejc Flander 18:23 21.junij 2011.

    Tony Kurbos je z Metzem, 3.10.1984 na Camp Nou-u zabil hattrick proti Barceloni v superpokalu.