Šport > Nogomet
3198 ogledov

Gol proslavil s prstom v ...

Stephan El Shaarawy Diego Perotti prst v rit AS Roma Chelsea PrtSc Diego Perotti je morda misli, da bo njegova gesta ostala neopažena.
Argentinski nogometaš je z nenavadno gesto požel pozornost na družbenih omrežjih.

AS Roma je v torek na svojem Olimpicu v okviru Lige prvakov zanesljivo premagala Chelsea (3:0). Prva dva gola je zabil Stephan El Shaarawy, zadnjega Argentinec Diego Perotti.

jan oblak Še ena blamaža Šport Oblak v brezizhodnem položaju, trener krivi usodo

Drugi gol so Rimljani dosegli v 36. minuti, po podaji Radje Nainggolana je mrežo zatresel že omenjeni El Shaarawy. Nogometaši Rome so zadetek proslavili ob robu igrišča, kjer so jih iz neposredne bližine spremljale kamere. Medtem, ko so ostali soigralci objemali strelca, se mu je Perotti približal od zadaj in mu prst porinil v anus.

mile svilar Brutalno Šport Nočna mora, 2. del

Morda je Argentinec mislil, da se v gneči njegovo dejanje ne bo videlo, a se je še kako zmotil. El Shaarawy je vse skupaj pospremil z nasmeškom. Očitno sta fanta v zelo dobrih odnosih ...

Komentarjev 1
  • ljubodoma 18:18 01.november 2017.

    cmera je qurba, ker od njega razen položnic in prsta u rit, kjer z brglezom jebeta državljane Slovenije in jim ukradeta - rdeći pofukani svinji - samo svoj vamp fujtrata !