Šport > Nogomet
911 ogledov

Kabha: Bog je poskrbel za nas!

Darko Milanič Sevilla Maribor Liga prvakov epa Trener Maribora Darko Milanič.
Mariborčani so z veliko zamudo prispeli v Liverpool.

Slovenski prvak je na letališču v Mariboru doživel neprijetno presenečenje, saj je zaradi okvare letala v domovanje britanske rock skupine The Beatles poletel precej kasneje, kot je bilo sicer načrtovano.

Darko Milanič Sevilla Maribor Težave Šport Mariborčani so se morali izkrcati z letala

Vijoličasti si posledično niso mogli ogledati slovitega Anfielda, kjer se bodo nocoj ob 20.45 zoperstavili angleškemu velikanu in se poskušali izogniti usodi iz Ljudskega vrta, kjer so redsi slavili s 7:0.

james milner Angleži previdni Šport V pričakovanju povsem drugačnega Maribora maribor liverpool Liga prvakov Šport Klopp: Mnogo ljudi Maribora ne bi spoštovalo

Mariborčani so prav tako ostali brez večernega treninga, kar pa po besedah kapetana Marcosa Tavaresa ne bi smelo predstavljati večjih težav.

"Premor smo izkoristili za dobro kosilo in počitek. Ni težav. Motivirani smo in pripravljeni," je povedal brazilski napadalec.

Mariborčane bo na gostovanju spodbujalo slabih 2500 navijačev, kar je rekorden obisk gostovanja v zgodovini slovenskega prvaka. Kljub zamudi in tehničnim težavam v ekipi vlada pozitivno vzdušje. V Liverpool zaradi poškodb nista potovala Luka Zahović in Denis Šme.

Ljudski vrt Maribor Liverpool NK Maribor Šport Rekordna podpora v gosteh

"Jasno, bistveno boljše bi bilo, da bi prišli, kot je bilo načrtovano. A na to nismo mogli vplivati. Če česa ne moreš spremeniti, se s tem ne smeš obremenjevati," je za Večer povedal trener Darko Milanič.

Mariborčani so se v torek vkrcali na letalo Adrie Airways, pilot pa je tik pred vzletom prekinil protokol zaradi okvare računalnika. Le ugibamo lahko, kaj bi se zgodilo, če napake ne bi odkrili pravočasno.

"Bog je poskrbel za nas," je prepričan obrambni vezist Maribora Marwan Kabha. "Končno smo tukaj. Vsi varni in mirni," je dodal Izraelec.

V skupini E sta po treh krogih na prvih dveh mestih moskovski Spartak in Liverpool s po petimi točkami, Sevilla je tretja s štirimi, Maribor pa zadnji s točko. Današnjo tekmo bodo sodili Slovaki na čelu z Ivanom Kružliakom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.