Šport > Nogomet
14 ogledov

''Götze nam je uničil tekmo leta''

borussia dortmund navijači EPA
Navijači Borussie Dortmund, ki jo nocoj ob 20.45 čaka prva polfinalna tekma Lige prvakov proti Real Madridu, so po objavi novice, da se Mario Götze seli v Bayern München, razjarjeni. Vodja navijaške skupine je nemškega reprezentanta opozoril, naj ne pričakuje bučne podpore.

Borussia Dortmund se bo nocoj pomerila z Real Madridom na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov. Nemški prvoligaš je aktualnega španskega prvaka letos že premagal, in sicer v skupinskem delu tekmovanja, pred velikim spopadom pa navijači Borussie več kot o tekmi razmišljajo o ''izdajalcu'' Mariu Götzeju.

Nemški reprezentant bo po koncu sezone zapustil Dortmund, kjer je preživel štiri sezone, in se pridružil večnemu rivalu Bayernu iz Münchna. Razočarani navijači mu selitve ne nameravajo kar tako oprostiti. ''Tekma proti Realu bo nekaj posebnega, vendar ne bo tako spektakularna kot proti Málagi, saj za kaj takšnega potrebuješ dva meseca, mi pa smo imeli deset dni,'' je o navijaški zasedbi na večerni tekmi povedal Jan Henrik Gruszecki, eden izmed vodij navijaške skupine. ''Götze nam je uničil tekmo in ji odvzel ves čar. Ne vem, kako se bodo odzvali navijači, saj je to odvisno od posameznika. Uničil je čar enega izmed najboljših večerov v zgodovini Borussie Dortmund,'' je dodal razočarani podpornik nemškega kluba.

Goreča navijaška skupina The Unity namerava Götzeja ignorirati. ''Ne bo lahko krotiti čustev. Upam, da bo tokrat zadnjič zaigral v dresu Borussie,'' je zaključil Gruszecki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.