Šport > Nogomet
9414 ogledov

Grob na sredi zelenice, vandalizem prijavljen policiji

NK Krško
Nezadovoljna skupina nad lastnino slovenskega prvoligaša.

V enem izmed najstarejših klubov v Sloveniji, NK Krško je bil ustanovljen leta 1922, se že nekaj časa spopadajo z velikimi težavami. Nekdanji trenerji Nogometne šole Krško so se odločili za samostojno pot, v mestu ob Savi pa sta tako zdaj dva subjekta, ki se ukvarjata z nogometom mladih. Starši otrok, ki so po vseh težavah še ohranili voljo in želeli, da mladina še naprej trenira, so se tako morali odločiti za eno izmed obeh opcij.

Vzdušje ob slabih rezultatih v Krškem in vse večji možnosti izpada v drugoligaško tekmovanje ni najboljše, vse pa so pred pomembnim dvobojem s Triglavom podkrepili še tisti, ki se ne strinjajo s trenutno upavo. Na zelenici stadiona Matija Gubca se je tako ob transparentu navijaške skupine Nuclear Power Boys pojavil improviziran 'grob', ki naj bi simbolično označeval pokop nogometa v Krškem.

Po naših informacijah za dejanjem sicer ne stojijo najglasnejši domači navijači, ti so si tudi ogledali dvoboj s Triglavom in navijali za svoje nogometaše. Transparent je namreč visel na stadionu, to pa naj bi skupina, ki je izražala nezadovoljstvo, tudi izkoristila. Ponoči naj bi bil tako snet transparent, ki je v lasti navijaške skupine in nato izkopan 'grob'.

V klubu so o dejanju obvestili policijo, ki si je kraj dogodka ogledala, odgovorni za vandalizem pa bi tako kaj lahko odgovarjali za svoje početje. V Krškem sicer menijo, da mesto ni tako veliko, da resnica ne bi prišla na plan. Tekma je bila nekaj časa ogrožena, a so zelenico v nekaj urah usposobili do te mere, da se je dvoboj ob 15. uri lahko pričel.

NK Krško Klub dotaknil dno Šport NK Krško zapustilo 21 trenerjev NK Krško Spor v prvoligašu Šport Opozicija zapustila izredno skupščino

"Krški nogomet je na eni strani odvisen od rezultatov, na drugi pa so rezultati težje dosegljivi brez podpore navijačev. Poleg dobre igre mojih fantov, bi želel tudi polne tribune. O krških navijačih sem slišal veliko dobrih stvari, zato jih vabim na jutrišnjo tekmo in upam da bomo skupaj uživali v dobri predstavi in pozitivnem rezultatu," je sicer pred tokratnim dvobojem s Triglavom za eposavje.com izjavil novi trener Krškega Andrej Panadić.

NK Krško | Avtor:

Pred nedeljskim dvobojem je Krško na lestvici za predzadnjim velenjskim Rudarjem in osmim Triglavom zaostajalo za devet točk, po porazu z 1:3 proti Kranjčanom pa je položaj za Posavce še težji. Ti so na dvoboju sicer odlično odigrali prvi polčas in zasluženo vodili, nato pa je Triglav prišel do preobrata v drugem delu.

NK Krško Prvoligaš Šport Uefin denar povzročil dokončen razkol v klubu, dogovor ni možen NK Krško Prvoligaš Šport Na različnih bregovih, zdaj tudi z odvetniki

 

Komentarjev 3
  • izy 07:40 01.april 2019.

    Potrebno je izvesti temeljiti finančno inšpektorski pregled transparentnosti prihodkov v v vseh klubih in društvih v Sloveniji!

  • kmetek 06:39 01.april 2019.

    folka pa 150....res noro zvesti navijači.

  • Janez_53 23:22 31.marec 2019.

    To je pač slika podivjanih in razčlovečenih izmečkov družbe!