Šport > Nogomet
6239 ogledov

Grozljiva nesreča srbskega nogometaša

Nikola Ninković Profimedia
Srbski nogometaš je na hrvaških cestah utrpel hudo prometno nesrečo, potem ko se je s svojim Porschejem zaletel v zadek tovornjaka.

Srbski nogometaš italijanskega drugoligaša Ascolija, Nikola Ninković, je bil v četrtek na Hrvaškem uedeležen v grozljivo prometno nesrečo.

Nekdanji srbski mladinski reprezentant naj bi se iz Srbije vračal v Italijo, do nesreče pa je prišlo v bližini Lipovljana, potem ko se je 26-letnik s svojim Porscehejem zaletel v zadek tovornjaka.

Nikola Ninković | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Po prvih informacijah naj bi do nesreče prišlo, ker je Ninković svojo pozornost usmeril na nasprotni vozni pas, kjer naj bi pred tem že prišlo do lažje prometne nesreče, in ni opazil, da je tovornjak pred njim močno upočasnil.

Oba voznika sta pristala v bolnišnici v Sisku, hrvaške oblasti pa so potrdile, da ni bil nihče izmed udeležencev pod vplivom alkohola.

Zdravniki so sprva sumili na hujše poškodbe glave pri srbskem nogometašu, a so bili njihovi strahovi neutemeljeni, Ninković pa je bil naslednji večer že odpuščen iz bolnišnice.

Nikola Ninković | Avtor: Instagram Instagram

Utrpel naj bi blažji pretres možganov, ima presekan jezik ter zlomljene sprednje zobe, po opravljenih vseh preiskavah pa je bilo potrjeno, da ni utrpel hujših poškodb.

Ninković je sicer član Ascolija od leta 2018, pred tem pa je branil barve Partizana, Genoe, Chieva in Empolija. Bil je redni član vseh srbskih mlajših selekcij, medtem ko za člansko ekipo še ni zbral nastopa.

Nikola Ninković | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.