Šport > Nogomet
18360 ogledov

Grozljivka v BiH: nogometaš ostal brez testisa

marin galić YouTube
Trenutek, ki je za vedno zaznamoval življenje nogometaša Zrinjskega.

Nogometaš Zrinjskega Marin Galić je po brutalnem startu nasprotnika na tekmi bosanskega pokala pristal v bolnišnici, kjer so mu morali odstraniti poškodovani testis.

Galić je poškodbo utrpel v internem dvoboju z Jocom Stokićem, ki je po neuspelem poskusu odvzema žoge dvignil nogo in nogometaša aktualnega bosanskega prvaka zadel naravnost v mednožje.

Galić je tekmo, ki jo je drugoligaš Sloga dobil z izidom 1:0, odigral do konca. Čeprav je sprva kazalo, da poškodba ni hujše narave, so dodatne preiskave razkrile drugačno sliko in operacija je bila neizbežna.

"Zahvalil bi se vsem prijateljem, ki so mi izrekli podporo. Prav tako bi se zahvalil navijačem in klubu, ki so se zavzeli za moje zdravje. Vse to me bo samo še okrepilo. Še enkrat hvala vsem," je iz bolnišnice v Mostarju sporočil Galić.

Po pisanju bosanskih medijev je operacija minila brez zapletov, za zdaj pa še ni jasno, kdaj se bo Galić lahko vrnil na zelenice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice