Šport > Nogomet
62 ogledov

Grožnje igralcem in Pušniku, ki se ne boji odhoda

Marijan Pušnik Profimedias
Po ozpadu v četrtfinalu hrvaškega pokala se je Marijan Pišnik znašel na udaru Torcide.

Nogometaši Hajduka so se v četrtfinalu hrvapkega pokala pomeril z mestnim tekmecem Splitom in po podaljških izgubili z 2:1. Split, ki je zadnji na prvenstveni lestvici, je izenačil v sodnikovem dodatku drugega polčasa, nato pa zadel še v 106. minuti. Po porazu se je vsul plaz kritik na igralce in slovenskega trenerja Marijana Pušnika.

Med samo tekmo je navijaška skupina Torcida razvila transparent z napisom, da je pri minus 13 hladneje kot v Sibiriji, da želijo igro in ne le obljube, igralcempa  so večkrat namenili vzklike "Igrajte, pi...ce" in "Dobili boste batine". Pušniku navijači Hajduka zamerijo, da ni uresničil obljub o prepoznavni napadalni igri.

Hajduk je v prvenstvu tretji, za vodilno Rijeko pa zaostaja za 11 točk, beli so zabeležili deset zmag, štiri remije in tri poraze. Vpokalu so izpadli po dveh zmagah, v Evropi pa se je njihova pot po štirih zmagah, remiju in porazu končala šele v playoffu po streljanju enajstmetrovk proti Maccabiju.

"To ni vprašanje zame, ampak za vodstvo kluba. Bojim se le bolezni," je na vprašanje ali se boji za obstanek na klopi Hajduka dejal Pušnik.

Pri portalu 24sata.hr poteka anketa o odpustitvi slovenskega trenerja. Trenutno okoli 50 odstotkov vprašanih meni, da je prišel čas za njegovo slovo, približno 23 odstotkov jih je proti njegovemu odhodu, 28 pa da Pušnik potrebuje še nekaj časa.

Komentarjev 1
  • Johnny Smarty 10:16 01.december 2016.

    LIVE STREAM Pušnik dobio otkaz!POTRES u Hajduku, pratite razvoj događaja. Index.hr