Šport > Nogomet
21 ogledov

Handanović: Pritisk? Pri Interju čutim le srečo!

Samir Handanović Inter Hajduk Pixsell
Slovenski reprezentančni kapetan Samir Handanović je pred svojim evropskim debijem v dresu Interja zatrdil, da po prihodu iz Udineseja ne čuti dodatnega pritiska, potem ko je branjenje vrat črno-modrih prevzel iz rok Júlia Césarja.

"Udinese je bil zame izvrstna nogometna šola, ampak nič se ne spremeni, ko grem na igrišče," je pred četrtkovim obračunom z Rubinom Kazanom italijanskim kolegom zatrdil Samir Handanović. "Jaz samo igram nogomet tako kot vedno in moram delati tisto, kar trener zahteva od mene. Ne čutim nobenega pritiska zaradi tega, ker sem pri Interju. Sem le srečen."

Inter je ligaško sezono začel z dvema zmagama in porazom, veliko bolje kot mestni sosed AC Milan. Kljub vsemu nobenemu izmed milanskih velikanov letos (še) ni uspelo zmagati na domačem San Siru.

"Res je, to se je zgodilo, ampak prehitro je reči, da igramo bolje v gosteh kot doma. Bomo videli po 20 tekmah," je o domnevnem prekletstvu stadiona Giuseppeja Meazze povedal Handanović. "Moramo skušati zmagati na vsaki tekmi. Jutri bomo morali biti zelo previdni, sicer bomo tvegali, da bomo zašli v težave. Ampak vedno moramo meriti visoko, saj smo Inter," je še zaključil slovenski kapetan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.