Šport > Nogomet
26 ogledov

Handanović tik pred vrati najbogatejših?

samir handanović Profimedias
Sloviti italijanski časnik je poročal o skorajšnji selitvi nekdanjega slovenskega reprezentanta iz lombardijske v francosko prestolnico.

Takoj po koncu pretekle sezone je Samir Handanović odkrito izrazil nezadovoljstvo nad dejstvom, da se Interju ponovno ni uspelo prebiti v Ligo prvakov.

S strani kluba je prek Javierja Zanettija prišel hiter odgovor, da so črno-modri pripravljeni na odhod Ljubljančana (in enako nezadovoljnega Stevana Jovetića), nato pa je Handanovićev agent Federico Pastorello navidezno pomiril duhove z izjavo, da je njegov varovanec srečen na San Siru.

V ozadju pa je bilo vendarle slutiti drugačno zgodbo, ki jo je v nedeljo razkrila slovita Gazzetta dello Sport. Slednja poroča o pogajanjih med Interjem in Paris Saint-Germainom, še več, glede selitve Handanovića naj bi bilo potrebno doreči le še nekaj podrobnosti.

V nasprotni smeri Sirigu?

Handanovićeva cena znaša okrog 15 milijonov evrov, kar je za 31-letnega vratarja vse prej kot nizka znamka. A za PSG to seveda ni znesek, ki bi predstavljal težave. Parižani so se ob tem pripravljeni odreči tudi italijanskemu vratarju Salvatoreju Siriguju.

Za Siriguja so Francozi Palermu plačali štiri milijone evrov, njegova sedanja cena, po poročanju Gazzette, je osem milijonov. Kot del odškodnine za Handanovića bi tako Inter lahko dobil Siriguja, katerega agent je nakazal odprtost k vrnitvi na Apeninski polotok. 

Omenja se tudi možnost odkupa Handanovića s strani PSG in zgolj posoja Siriguja v Inter, z opcijo prodaje ob koncu sezone. Ta varianta je razumljivo zelo zanimiva za Inter, ki bi pridobljena sredstva lahko vložil v prenovo kadra.

Jo bo le dočakal?

Handanović bi se v primeru prestopa v Pariz za minutažo boril z mladim Kevinom Trappom, ki pa mu pri francoskih prvakih ne zaupajo preveč. Tako bi lahko popularni Sarma le zaigral v Ligi prvakov.

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.