Šport > Nogomet
17 ogledov

Hart opozarja na zvezdnika Slovenije

Smalling Hart Götze Anglija Nemčija prijateljska tekma EPA
Slovenska reprezentanca bo v kvalifikacijah za Sp 2018 gostila Angleže.

Angleški vratar Joe Hart pred tekmo izpostavlja, da je bila Slovenija v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Franciji 2016 edina reprezentanca, ki mu je zabila zadetek. Angleži so doma zmagali s 3:1, v Sloveniji pa 3:2. "To sta bili bržčas najtežji tekmi v skupini, posebej na Wembleyju. Slovenci so povedli in potrebovali smo nekaj časa, da smo se vrnili in zmagali. To je bila težka reprezentančna tekma," je dejal Hart.

Vratar, ki ga je Manchester City posodil italijanskemu Torinu, je dodal: "Igrali smo proti njim sredi junija in Jack Wilshere je odigral izjemno tekmo ter dosegel dva lepa zadetka. Potrebovali smo tudi mirnost Wayna Rooneyja. To je bila res lepa zmaga za nas. Podobno tekmo pričakujemo tudi v torek," je povedal Hart in tako kot Slovaki tudi on izpostavil Josipa Iličića.

"Igral sem proti enemu od slovenskih reprezentantov prejšnjo nedeljo, ko smo igrali proti Fiorentini. Josip Iličić je močan igralec z dobro levico," meni Hart in dodaja: "Slovenija ima nekaj dobrih nogometašev, ki delujejo kot ekipa. Prav tako imajo odličnega vratarja, tako da bodo zagotovo dobri."

Po dveh tekmah je na vrhu skupine F prav Anglija s šestimi točkami, Škotska in Slovenija imata po štiri, Litva dve, brez točk pa sta še Slovaška in Malta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.