Šport > Nogomet
26 ogledov

Hazard: ''Mou ni bog, je pa blizu''

eden hazard EPA
Nogometaš Chelseaja Eden Hazard, ki zaradi poškodbe ne bo mogel zaigrati v finalu Evropske lige proti Benfici, bi zelo rad treniral pod taktirko Joséja Mourinha. Belgijec je portugalskega stratega označil za polboga.

Belgijski reprezentant Eden Hazard je velik oboževalec trenerja Real Madrida Joséja Mourinha. ''Edini'' naj bi po koncu letošnje sezone zapustil Madrid in se vrnil na Stamford Bridge, kjer je treniral med letoma 2004 in 2007. Hazard bi bil vrnitve enega izmed najboljših trenerjev na svetu zelo vesel. ''Igralci in navijači ga imajo radi. Počakal bom, da vidim, kaj se bo zgodilo. Najprej nameravam končati sezono in si privoščiti počitnice. Vse bom izvedel iz medijev, vendar si želim, da bi prišel. Mourinho je najboljši trener na svetu. Vsi govorijo o njem. Ni bog, je pa blizu,'' je povedal 22-letnik.

Chelsea oslabljen pred finalom Evropske lige

Hazard ne bo mogel igrati v finalu evropske nogometne lige, ker ima poškodovano vez v podkolenskem zgibu, je povedal trener angleške ekipe Rafael Benítez. Hazard je sicer odpotoval z ekipo v Amsterdam, kjer se bo Chelsea v sredo pomeril z Benfico.

"Hazard ne bo mogel igrati," je pojasnil Benítez, o kapetanu Johnu Terryju, ki je tudi vprašljiv zaradi težav z gležnjem, pa je dodal: "O njegovem nastopu se bomo odločili jutri, ko bomo videli, kako se bo počutil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.