Šport > Nogomet
20 ogledov

Henry se vrača k Arsenalu

arsenal leeds thierry henry EPA
Legendarni napadalec, ki si kruh trenutno služi pri ekipi New York Red Bulls, se bo decembra vrnil na stadion Emirates. Ali bo tam samo treniral ali pa bo zopet kot posojeni igralec zaigral za Arsenal, se bo razkrilo v prihodnjih dneh ...

Thierry Henry bo decembra zopet pri Arsenalu. Ali bo tam le ohranjal kondicijo med premorom v ligi MLS ali pa bo, tako kot lani, tudi zaigral za Londončane, bo pokazal čas.

Po poročanju angleških medijev obstaja velika verjetnost, da bi legendarni Francoz kot posojeni igralec New York Red Bulls zopet nastopil za topničarje. Arsene Wenger namerava v januarskem prestopnem roku okrepiti svojo napadalno vrsto; prva tarča je napadalec madridskega Atlética Adrián López. A če mu občasnega španskega reprezentanta ne bo uspelo kupiti, bo na Emirates najbrž zopet prišel Henry. Ob tem ima Arsenal skrbi tudi zaradi Gervinha – ki bo januarja za šest tednov zapustil klub in z reprezentanco Slonokoščene obale nastopil na Afriškem pokalu narodov – in Thea Walcotta, ki še ni podpisal nove pogodbe, medtem ko mu stara poteče ob koncu sezone.

35-letni Francoz je za Arsenal odigral sedem tekem že prejšnjega januarja in takrat povečal svoj izkupiček v dresu kluba iz severnega Londona na 229 zadetkov. Letos je v MLS dosegel 15 golov na 29 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.